Всемирный банк подтвердил прогноз МВФ по росту экономики Китая

Всемирный банк подтвердил прогноз МВФ по росту экономики Китая
Фото: AP
В Всемирном банке ожидают, что экономика Китая превысит в этом году запланированные правительством 7,5%.
Світовий банк очікує, що економіка Китаю зросте на 7,6% цього року - завдяки політичній підтримці і відновленню світового попиту. Однак у банку вважають, що в 2015 році зростання може сповільнитися до 7,5%, на відміну від 7,7% в 2013 році, передає Reuters.
Для досягнення цієї цифри влада маэ реформувати бюджетний і фінансовий сектори, щоб впоратися з корінними причинами боргових проблем.  
  "Перспектива падіння темпів зростання нижче урядового орієнтира, ймовірно, спровокує введення аккомодаційних бюджетних та грошово-кредитних заходів, - йдеться в новій доповіді банку про китайську економіку. - Ці заходи допоможуть владі досягти орієнтовного зростання до 7,5% в 2014 році, але, ймовірно, збільшать існуючі дисбаланси і слабкі сторони".
Міжнародний валютний фонд у четвер повідомив, що очікує зростання в Китаї на 7,5% в 2014 році і уповільнення приблизно до 7 відсотків у 2015 році.
Раніше аналітики Світового банку прогнозували, що за підсумками 2014 року економіка Китаю може випередити економіку США.

Другие новости по теме

У листопаді земляни побачать найбільший Місяць за 68 років У листопаді земляни побачать найбільший Місяць за 68 років
Наступного разу такий шанс випаде тільки у 2034 році.

Всемирный банк улучшил прогноз роста экономики Китая
Всемирный банк повысил прогноз по росту экономики Китая в 2010 году - с 8,7% до 9,5%

Концерт Everything Еverything Концерт Everything Еverything

Всемирный банк сократил прогноз по росту ВВП Китая Всемирный банк сократил прогноз по росту ВВП Китая
Всемирный банк сократил прогноз роста экономики Китая на 2012 год до 8,2% и призвал страну к смягчению монетарной политики для усиления потребления вместо государственных инвестиций, поднимающих экономическую активность.

Всемирный банк понизил прогноз по росту ВВП Украины Всемирный банк понизил прогноз по росту ВВП Украины
Всемирный банк снизил прогноз по росту экономики Украины в 2013 году (по сравнению с январским прогнозом) на 0,2 процентных пункта - до 3,8%.



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: