ЧС-2018: Іспанія - Росія. Онлайн

ЧС-2018: Іспанія - Росія. Онлайн
Іспанія закінчить цей чемпіонат для Росії?
На Чемпіонаті світу з футболу в неділю, 1 липня, в 1/8 фіналу зіграють збірні Іспанії та Росії. Онлайн-трансляція на Корреспондент.net.   Збірні Іспанії та Росії зустрінуться в 1/8 фіналу Чемпіонату світу в неділю, 1 липня. Матч пройде в Москві на стадіоні "Лужники", початок о 17:00 за київським часом.   Абсолютний фаворит матчу, за версією букмекерів з компанії Фаворит Спорт, - Іспанія. На перемогу іспанців ставки приймаються з коефіцієнтом - 1,58, на перемогу Росії - 6,75, на нічию в основний час - 4,05.  
Іспанія - Росія: онлайн-трансляція матчу Чемпіонату світу з футболу на Корреспондент.net
  Іспанія вийшла в плей-офф із першого місця в групі В, зігравши внічию з Португалією (3:3), перемігши Іран (1:0) і розійшовшись миром з Марокко (2:2).   Росія була другою в групі А, розгромивши Саудівську Аравію (5:0), перемігши Єгипет (3:1) і розгромно програвши Уругваю (0:3).   Іспанія ставала чемпіоном світу в 2010 році, а кращим досягненням Росії є нинішній вихід в 1/8 фіналу.

Другие новости по теме

Матч Арсенал - ЦСКА: онлайн-трансляція Матч Арсенал - ЦСКА: онлайн-трансляція
В рамках поточного сезону Ліги Європи стартує 1/4 фіналу. Однією з пар чвертьфіналістів став тандем Арсенал - ЦСКА. Онлайн-трансляція матчу ЛЄ на Корреспондент.net.

Оскар-2018: онлайн-трансляція Оскар-2018: онлайн-трансляція
Церемонія нагородження кінопремією Оскар-2018: пряма онлайн-трансляція і оголошення переможців 90-ї премії Американської кіноакадемії в Лос-Анджелесі розпочнеться 4 березня на Корреспондент.net.

Атлетик - Зоря 0:0 Онлайн трансляція матчу Ліги Європи
Зоря зустрінеться з Атлетиком у другому турі групового етапу Ліги Європи.

Відкриття Євробачення-2017: Онлайн-трансляція Відкриття Євробачення-2017: Онлайн-трансляція
Учасники конкурсу повинні пройти по червоній доріжці конкурсу біля Маріїнського палацу.

Найбільшою загрозою для України є розбалансована влада, а не дії Росії, - відеоконференція з генералом Скипальським
Ветеран українських спецслужб Олександр Скипальський розповів, чому вибори були нелегітимними, чи варто боятися російської військової агресії та чому Тимошенко має перекваліфікуватися у центристи



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: