Wellness-програми в дії: оздоровлення співробітників і чим воно вигідне для бізнесу

Wellness-програми в дії: оздоровлення співробітників і чим воно вигідне для бізнесу

Програми Workplace Wellness– тренд останніх років у сфері управління персоналом. Завдяки їм компанії піклуються про те, щоб співробітники були здоровими, щасливими і продуктивними. Утопія? Зовсім ні.

Що таке wellness-програми і навіщо вони потрібні

Чи впливає добробут співробітників на розвиток бізнесу? Ще і як! Адже здорові й енергійні люди працюють із більшою віддачею та створюють найякісніші продукти. Ті керівники, які зрозуміли це, впроваджують у своїх організаціях програми Workplace Wellness.

Завдяки їм можна зміцнити фізичне та ментальне здоров’я персоналу, а також підвищити його фінансовий добробут. Для цього використовуються корпоративні знижки на спортзали, тренінги з фінансової грамотності, заняття з медитації, оздоровчі корпоративи та багато іншого.

Як це виглядає на практиці?

Своїм досвідом використання wellness-програм ділиться HR-директорка компанії «ІТ-Інтегратор» Олена Маслій-Шишова.

Другие новости по теме

Parimatch схвалює голосування закону про легалізацію грального бізнесу Parimatch схвалює голосування закону про легалізацію грального бізнесу
Ухвалення законопроекту 2285-Д в першому читанні – це перший крок до створення справедливих правил гри в даній галузі, залучення інвестицій і впровадження нових технологій.

Онищенко отдыхает в элитном отеле в Испании – СМИ Онищенко отдыхает в элитном отеле в Испании – СМИ
Сутки пребывания в комплексе SHA Wellness Clinic стоят около 700 евро.

Партнерська програма з CLAAS Партнерська програма з CLAAS
Райффайзен Банк Аваль спільно з компанією CLAAS запропонували спеціальну програму фінансування для придбання сільгосптехніки.

Швейцарська компанія Швейцарська компанія "Асiно Фарма" придбала українського виробника ліків "Фарма Старт"
Попри кризову ситуацію вітчизняний фармацевтичний ринок залишається вкрай привабливим для інвесторів. Це підтвердив один з європейських фармацевтичних виробників – швейцарська компанія «Асіно Фарма», яка нещодавно придбала київського виробника ліків «Фарма Старт».

Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація "Ріел" пропонує (Реклама)
З роками у Львові будується все більше житлових комплексів, у яких на власників квартир чекають такі зручності як: автономні системи опалення і кондиціонування повітря, автономне забезпечення будинку гарячою водою, стіни та підлоги зі спеціальним утепленням, підземний паркінг, а також розвинена інфраструктура у місці розташування будинку. Ці



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: