Itron уклав договір про постачання лічильників для найбільшої в Європі інтелектуальної системи обліку споживання природного газу (Реклама)

Itron уклав договір про постачання лічильників для найбільшої в Європі інтелектуальної системи обліку споживання природного газу (Реклама)

Itron уклав договір про постачання лічильників для найбільшої в Європі інтелектуальної системи обліку споживання природного газу (Реклама)
Itron було обрано постачальником 745 000 лічильників газу для AKSA - найбільшого газорозподільного підприємства Туреччини. Лічильники газу Itron, придатні до застосування в інтелектуальних мережах збору даних, сприятимуть розвитку газової інфраструктури Туреччини.

ЛІБЕРТІ ЛЕЙК, Штат Вашингтон, 18 липня 2012. Компанія Itron Inc. (ідентифікатор NASDAQ: ITRI) оголосила про укладення договору з AKSA, приватним газорозподільним підприємством Туреччини, про постачання побутових, а також комерційних та промислових (C&I), лічильників газу. За цим договором (строком на три роки), лічильники газу виробництва Itron будуть встановлені у двадцяти регіонах, які обслуговує AKSA. З огляду на плани Туреччини з розширення газорозподільної мережі та інфраструктури газопостачання для задоволення зростаючих енергетичних потреб, Itron забезпечує необхідні матеріальні та інтелектуальні ресурси в цій галузі для сприяння AKSA у побудові потужної системи обліку споживання енергоресурсів у країні.

"Як провідне газорозподільне підприємство Туреччини, ми охоче співпрацюємо з Itron. Ми застосовуємо лічильники Itron впродовж багатьох років; нові лічильники цього виробника забезпечують придатність до застосування в інтелектуальних мережах збору даних, впровадження яких ми запланували на найближче майбутнє", заявив Яшар Аслан (Yasar Aslan), Генеральний виконавчий директор AKSA. "AKSA відіграє ключову роль на ринку газопостачання Туреччини та покладається на Itron у визначенні своїх позицій у майбутньому".

 "Цей договір є ще однією ілюстрацією міцних відносин із замовниками, побудованих Itron у цьому регіоні. Ми раді, що AKSA вже вкотре обрало Itron як постачальника технологій для модернізації своєї інфраструктури", заявив Ремі Бріль (Rémy Brill), Віце-президент та керуючий директор Itron з енергетичного сектору в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка). "Ми активно працюємо на ринку Туреччини з 2002 року та пишаємося своєю участю у процесі газифікації країни".

Itron уклав договір про постачання лічильників для найбільшої в Європі інтелектуальної системи обліку споживання природного газу (Реклама)

Другие новости по теме

Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація "Ріел" пропонує (Реклама)
З роками у Львові будується все більше житлових комплексів, у яких на власників квартир чекають такі зручності як: автономні системи опалення і кондиціонування повітря, автономне забезпечення будинку гарячою водою, стіни та підлоги зі спеціальним утепленням, підземний паркінг, а також розвинена інфраструктура у місці розташування будинку. Ці

Трехсторонние переговоры по газу начнутся в 20:00 Трехсторонние переговоры по газу начнутся в 20:00
В Киеве состоится очередной раунд трехсторонних переговоров по газу.

Швейцарська компанія Швейцарська компанія "Асiно Фарма" придбала українського виробника ліків "Фарма Старт"
Попри кризову ситуацію вітчизняний фармацевтичний ринок залишається вкрай привабливим для інвесторів. Це підтвердив один з європейських фармацевтичних виробників – швейцарська компанія «Асіно Фарма», яка нещодавно придбала київського виробника ліків «Фарма Старт».

Путин: У Украины и России остаются нерешенные вопросы по газу Путин: У Украины и России остаются нерешенные вопросы по газу
Президент РФ Владимир Путин, находящийся с визитом в Ялте, заявил, что у Киева и Москвы остались нерешенные вопросы по газу.

Израильские войска готовы при необходимости войти в Газу Израильские войска готовы при необходимости войти в Газу
Израильские войска завершили подготовку к возможной наземной фазе операции в секторе Газа.



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: