Швейцарська компанія "Асiно Фарма" придбала українського виробника ліків "Фарма Старт"

Швейцарська компанія "Асiно Фарма" придбала українського виробника ліків "Фарма Старт"

Попри кризову ситуацію вітчизняний фармацевтичний ринок залишається вкрай привабливим для інвесторів. Це підтвердив один з європейських фармацевтичних виробників – швейцарська компанія «Асіно Фарма», яка нещодавно придбала київського виробника ліків «Фарма Старт».

Придбання компанії «Фарма Старт» відповідає стратегії «Асіно Фарма» - розвиток бізнесу шляхом виходу на високопотенційні ринки країн СНД, а також на деякі ринки Близького Сходу, Африки та Латинської Америки. Інтеграція з «Фарма Старт» дозволяє «Асіно Фарма» увійти на другий за величиною ринок в регіоні СНД.

Незважаючи на нестабільну політичну та економічну ситуацію в Україні, фармацевтичний ринок має добрий потенціал зростання. Місцеві компанії-виробники ліків отримали певну перевагу, оскільки вони менше залежать від коливань курсу валют, ніж імпортери, і здатні забезпечити більш доступну ціну на лікарські засоби.

Придбання компанії «Фарма Старт» позитивно вплине на продажі, прибуток та операційну маржу Асіно.

- Ми маємо власний науково-дослідний центр з розробки ліків за технологіями уповільненого вивільнення, що дозволяє пацієнту замість трьох разів на день приймати таблетку один раз. Ми випускатимемо ліки в галузі психіатрії, неврології, кардіології, терапії, а також безрецептурні препарати, - говорить Євген Заїка, генеральний директор компанії «Фарма Старт». – Ми виробляємо також свої генерики, тобто замінники ліків-оригіналів, для лікування хвороби Паркінсона, Альцгеймера, епілепсії, шизофренії, біполярних розладів а також артеріальної гіпертензії. Всього близько 90-та продуктів. З них 40 – українські, решту виробляє компанія «Асіно Фарма».


Швейцарська компанія "Асiно Фарма" придбала українського виробника ліків "Фарма Старт"

У швейцарській компанії впевнені, що швидкий розвиток бізнесу буде забезпечено на зростаючих ринках, таких як Україна та інші країни СНД. Локалізація - важливий фактор успіху на цих ринках, що забезпечує пацієнтів високоякісними препаратами за доступними цінами.

Другие новости по теме

В Украине запретили отечественную Но-шпу В Украине запретили отечественную Но-шпу
Запретили Но-шпу, таблетки по 40 мг № 20 во флаконах серии 2V279, с маркировкой производителя Аптека № 1 ГТОВ Л-Фарма.

Партнерська програма з CLAAS Партнерська програма з CLAAS
Райффайзен Банк Аваль спільно з компанією CLAAS запропонували спеціальну програму фінансування для придбання сільгосптехніки.

Wellness-програми в дії: оздоровлення співробітників і чим воно вигідне для бізнесу Wellness-програми в дії: оздоровлення співробітників і чим воно вигідне для бізнесу
Програми Workplace Wellness– тренд останніх років у сфері управління персоналом. Завдяки їм компанії піклуються про те, щоб співробітники були здоровими, щасливими і продуктивними. Утопія? Зовсім ні.

Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація Найкраще житло у Львові - за доступними цінами. Корпорація "Ріел" пропонує (Реклама)
З роками у Львові будується все більше житлових комплексів, у яких на власників квартир чекають такі зручності як: автономні системи опалення і кондиціонування повітря, автономне забезпечення будинку гарячою водою, стіни та підлоги зі спеціальним утепленням, підземний паркінг, а також розвинена інфраструктура у місці розташування будинку. Ці

Лікарі занепокоєні тим, що кожне друге немовля в Україні наражається на ризик через неправильне вигодовування (Реклама) Лікарі занепокоєні тим, що кожне друге немовля в Україні наражається на ризик через неправильне вигодовування (Реклама)
Київ. 31 січня. В Україні здоров’я кожної другої дитини у віці до одного року наражається на ризики через неправильне вигодовування. Цій проблемі присвячена прес-конференція в УНІАН за участі спеціалістів компанії "Нутриція Україна", а також головного дитячого гастроентеролога МОЗ України Олега Шадрина.



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: