Бокс: Усик - Гассієв. Онлайн

Бокс: Усик - Гассієв. Онлайн
Онлайн трансляція Олександр Усик- Мурат Гассієв
Олександр Усик зійдеться на рингу з Муратом Гассієвим у поєдинку за статус абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Дивіться онлайн-трансляцію на Корреспондент.net.   Непереможний чемпіон світу за версіями WBO і WBC Олександр Усик зустрінеться на рингу з володарем титулів IBF і WBA Муратом Гассієвим. Бій буде проходити 21 липня в Москві (Росія). На кону сутички стоять усі титули боксерів за версіями WBC, WBO, WBA, IBF.   Орієнтовний час початку бою - 23:00 (за київським часом).   За версією букмекерів із компанії Фаворит Спорт на боці українця перевага в майбутньому бою. На перемогу Усика ставки приймаються з коефіцієнтом - 1,69. На перемогу Гассієва - 2,05.   Онлайн-трансляція бою Усик - Гассієв на Корреспондент.net.   Промо ролик Усик-Гассієв (відео)    
На сайті Корреспондент.net буде проходити текстова онлайн трансляція.   Також боксери поборються за пояси журналу

Другие новости по теме

ЧС-2018: Іспанія - Росія. Онлайн ЧС-2018: Іспанія - Росія. Онлайн
На Чемпіонаті світу з футболу в неділю, 1 липня, в 1/8 фіналу зіграють збірні Іспанії та Росії. Онлайн-трансляція на Корреспондент.net.

Матч Арсенал - ЦСКА: онлайн-трансляція Матч Арсенал - ЦСКА: онлайн-трансляція
В рамках поточного сезону Ліги Європи стартує 1/4 фіналу. Однією з пар чвертьфіналістів став тандем Арсенал - ЦСКА. Онлайн-трансляція матчу ЛЄ на Корреспондент.net.

Оскар-2018: онлайн-трансляція Оскар-2018: онлайн-трансляція
Церемонія нагородження кінопремією Оскар-2018: пряма онлайн-трансляція і оголошення переможців 90-ї премії Американської кіноакадемії в Лос-Анджелесі розпочнеться 4 березня на Корреспондент.net.

Атлетик - Зоря 0:0 Онлайн трансляція матчу Ліги Європи
Зоря зустрінеться з Атлетиком у другому турі групового етапу Ліги Європи.

Бой Усик - Вентер. Онлайн-трансляция Бой Усик - Вентер. Онлайн-трансляция
Корреспондент.net проведет онлайн-трансляцию боя Усик - Вентер.



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: