King Koil - матрац, який надихає (Реклама)

King Koil - матрац, який надихає (Реклама)

King Koil - матрац, який надихає (Реклама)
Для чого ми спимо?

Більшість із нас відповість - для відпочинку, щоб набратися сил на новий день, де на нас чекають нові видатні справи. І будуть абсолютно праві. Адже головна функція відпочитку – це відновлення мозкової активності, впевнені сомнологи.

Але чи дійсно ми заряджаємося енергією однаково ефективно?

Над цим питанням замислилися вчені Стенфордського університету. Вони провели кілька дослідів і з’ясували, що швидкість та інтенсивність відновлення мозкових процесів у більшості випадків залежить від нашої постелі. Точніше, від поверхні, на якій ми спимо.

Учені провели такий експеримент. Вони розділили охочих на декілька груп і запропонували їм спати на різних поверхнях: на підлозі, надувному, старому ватному, ортопедичному, водяному й ортопедичному матраці преміум-класу. Заради чистоти результатів піддослідні час від часу мінялися місцями.

Протягом всього досліду за станом мозкової діяльності учасників слідкували спеціальні чуттєві датчики, які передавали інформацію на монітори. За місяць виявилося, що ті, хто спав на елітному матраці, показує найліпші результати мозкової діяльності.

"Вже на четвертий день експерименту датчики фіксували поліпшення пам’яті та уваги, настрою й швидкості реакції, а за тиждень поліпшилися показники уяви, інтуїції та почуття гумору", - розповідає професор Джеймс Мур, керівник сомнологічної лабораторії Стенфордського університету. – "Просте тестування показало сплеск мозкової активності у тих, хто спить на матраці преміум-класу".

Ті, хто спав на підлозі, опинилися в невигідному становищі. Вони виглядали похмуро, важко прокидалися вранці. При цьому для відновлення всіх життєво важливих функцій вони витрачали близько десяти годин, тоді як їхні колеги-щасливчики – лише 5-6.

У дослідженні брали участь матраци й ліжка відомих виробників із світовим ім’ям. Високий елітний матрац був презентований компанією King Koil. І треба сказати, експерти King Koil анітрохи не здивувалися, почувши що їхні вироби перемогли в експерименті. Адже вони впевнені, що сон на матраці King Koil надихає!

Про це свідчать вдячні відгуки тих, хто обрав для себе розкіш відпочинку на цьому матраці. А також висновки вчених, котрі за результатами експерименту почали прирівнювати відпочинок на матрацах King Koil до терапії сном – чарівним й лікувальним, наче створений природою: "Під час експерименту датчики фіксували надзвичайно рівне дихання піддослідних, що свідчить про на диво стійкий цикл повільного сну для тих, хто спить на поверхні преміям-класу", - вважає Джеймс Мор. – "Я би порівняв це із сеансом терапії сном".

Покупці зізнаються, що сон на виробах King Koil змінив їхнє відношення до життя: "Я стала спокійною, гармонійною, відтепер я легко прокидаюсь, навіть коли за вікном темно й зимно", "У мене пропала депресія, я прокидаюсь із сонячним настроєм".

Все тому, що матраци KingKoil - це матеріали, подаровані самою природою: вовна, шовк, бавовна – відмінно знімають напруження й допомагають упоратися із стресом, наповнюючи тіло енергією сонця.

Унікальні пружинні системи розроблені із врахуванням індивідуальних особливостей організму. Недарма Американська асоціація ортопедів та мануальних терапевтів FCER нагородила матраци та ортопедичні підставки King Koil званням "Найкращої ортопедичної спальної системи в світі". Поєднання багатофункціональних пружин робить матрац King Koil надзвичайно чутливим до найменшого руху тіла й одночасно здатний витримувати екстремальні навантаження.

King Koil – це високі матраци. На думку сомнологів сон на висоті пробуджує почуття впевненості в собі та підіймає настрій.

Чарівні миттєвості відпочинку завдяки King Koil – це нова якість сну. Ви не просто засинаєте, а занурюєтесь у ефективний сеанс терапії.

Гарантія іншого ранку – доброго, сонячного й натхненого.

Сон на KingKoil надає вам наснаги для нових звершень. Це природний дар, який надихає та втілює вашу мрію, найпотаємнішу, найзаповітнішу...

Другие новости по теме

Взломщики Twitter сообщили, что Burger King продали McDonald's Взломщики Twitter сообщили, что Burger King продали McDonald's
Аккаунт сети закусочных Burger King в сервисе микроблогов Twitter был взломан сегодня, 18 февраля.

Во французский Burger King выстроилась многотысячная очередь Во французский Burger King выстроилась многотысячная очередь
В честь открытия Burger King была устроена бесплатная раздача блюд из меню.

Черновецкий подал в суд на адвоката вкладчиков King's Capital Черновецкий подал в суд на адвоката вкладчиков King's Capital
Леонид Черновецкий подал иск против адвоката вкладчиков King's Capital Ивана Боднарука и бывшей прихожанки церкви Посольства Божьего Марины Фроловой за то, что они распространили информацию об отношениях мэра Киева с Еленой Савчук.

Міністр освіти, який виступає проти української ідентичності - це анекдотично, - інтерв’ю з президентом Києво-Могилянської Академії
Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт розповів focus.ua про те, як реформи нової влади вплинуть на якість вищої освіти і пояснив, чому вважає неприйнятним перебування на посаді міністра освіти Дмитра Табачника

СМИ: Между Аделаджей и адвокатом пострадавших от King's Capital произошла стычка СМИ: Между Аделаджей и адвокатом пострадавших от King's Capital произошла стычка
Перед заседанием по делу финансовой пирамиды King's Capital между главным обвиняемым пастором Церкви Посольство божье Сандеем Аделаджей и адвокатом пострадавших произошла стычка, пишет газетаСегодня.



Добавление комментария
Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите два слова, показанных на изображении: